Hvilken teppestørrelse passer for din plass?

Når du er klar til å handle noen trendy tepper for hjemmet ditt, vil du innse hvor mange forskjellige stiler, størrelser og typer tepper som er tilgjengelige i markedet! Nå, valg av stil og type helt avhenger av din personlige smak og preferanser, men når du snakker om størrelsen på teppet, må du tenke på soverommet plassering, størrelse, og interiør krav.

I teppebutikken finner du flere dimensjoner av tepper, inkludert teppe 200×300, og så videre. Men, hvilket teppe vil være egnet for soverommet, stue, kjøkken og korridorer. Så, hvis du er forvirret og ikke kan bestemme hvilken størrelse på teppet vil være ideelt for din plass, må du følge et teppe størrelse guide nøye.

Tepper for stue 

Med riktig størrelse og stil på teppet, kan du enkelt forbedre skjønnheten i stuen din. Når du plasserer det nydelige teppet 200×300 i stuen din, kan du binde hele rommet sammen i en fargepalett. Hvis du lurer på hvilken størrelse på teppet vil være ideell for stuen din, har du tre alternativer foran deg –

Møbler på teppet – Hvis du har en liten stue hvor du må sette møblene på teppet, må du strengt måle stuen din og få riktig passform på teppe.

Møbler litt på teppet – For en moderat størrelse stue, kan du plukke teppet som kan litt berøre bena på sofaene. Dermed bør du få teppet i henhold til plasseringen av sofaer og salongbord. 

Møbler av tepper – Hvis du har en stor stue plass, kan du plassere teppe 200×300 kun under salongbordet. Videre kan du legge flere lag med tepper for å få en unik appell. 

Tepper for soverom

Ved hjelp av riktig passform teppe, kan du lage et fokuspunkt på soverommet og legge til et ekstra lag med komfort i omgivelsene. Soverom tepper utvalg avhenger av de samme tre kriteriene som vi har diskutert i stuen. 

Når du ønsker å lag teppe helt under sengen, du have å få et teppe noen inches større enn sengen din. Men når du vil sette teppet delvis under sengen din, kan du få en moderat størrelse på teppet. Tvert imot, hvis du bare vil dekke sidelengs av sengen din med løperteppe, får duen liten størrelse på teppet 200×300. Utvalget av soverom teppe størrelse helt avhenger av dine personlige styling preferanser. 

Tepper for kjøkken

Tepper på kjøkkenet er kanskje ikke den første preferansen til mange mennesker fordi de bekymrer seg for varighet og motstandskraft. Men hvis du velger riktig størrelse og materiale for å pryde kjøkkenet ditt, kan du ganske jevnt designe kjøkkenet ditt.

Det ideelle teppet 200×300 for kjøkken er løpertepper som visuelt kan utvide hele stedet. Med ett langt teppe kan du lage et stilig avtrykk på kjøkkenet ditt. Men hvis du ikke vil ha et fullt teppebelagt kjøkken, kan du plassere en matte under kjøkkenvasken for komfortabel stående og observere de våte flekkene.

Tepper for gangen

Du kan gjøre dine kjedelige korridorer interaktive og engasjerende del av hjemmet ditt ved å plassere et vakkert teppe. For gangene er den perfekte stilen på tepper en løper. Videre er løperen tepper tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og stiler. For å velge riktig gang teppe 200×300, må du riktig måle gangene dine. Mens du velger gangen tepper, må du holde noen inches slik at teppet ikke vil presse til kantene. Hvis du ikke fikk en riktig størrelse på løperen teppe, kan du sette 2-3 forskjellige stiler av tepper for å pryde din plass.

Tepper for inngang

Du kan forbedre auraen i hjemmet ditt ved å sette et stilig og elegant teppe i inngangene dine. For dine innganger, må du få en liten størrelse teppe. Inngangstepper er vanligvis referert til matter. Dermed bør du sjekke gulvmattedelen for å finne de perfekte passformteppene til inngangen din. 

Folkens, hvis du planlegger å pryde hjemmet ditt med flotte kvalitet tepper, må du se på størrelsen på teppet ditt fremst. Når du har plassert perfekte kose passform tepper i hjemmet ditt, vil du umiddelbart se en fullstendig endring i interiøret.

About Dwight V. Bartholomew

View all posts by Dwight V. Bartholomew →