Svart, beige eller grå mattor – De bästa färgerna att välja bland

Det kanske låter som en enkel eller ibland nästan obetydlig uppgift att välja färg på din matta. Vissa tycker att färgen inte spelar någon roll, men stämmer det verkligen? Vi säger att det visst spelar roll, och i den här artikeln kommer vi förklara varför det gör det och hur du väljer rätt färg till ditt rum. Vi kommer också diskutera de främsta färgerna som svart, beige eller grå mattor som alltid kommer passa in i ditt sovrum, oavsett färgen på möbler och väggar.

Innan vi dyker ner i detta vill vi också berätta att under 2019 har grå mattor blivit den trendigaste och mest använda mattan i världen. Om du letar efter grå mattor med olika och passande strukturer, glöm inte att kolla in TrendCarpet.

 Vi skulle vilja varna dig om att om du tror att du kan ha ljusa mattor i ditt sovrum, då har du förmodligen fel. Här kommer våra tre främsta färgval.

Svart

 Tiden för ljusa och färgglada mattor är förbi, vilket betyder att vi väljer svart som den absolut bästa färgen till ditt sovrum. Sovrum är personliga utrymmen där många vill ha det stilrent och enkelt. Oavsett vad andra säger, så är svart precis det.

En svart matta med vita eller bruna möbler kan räcka långt. Den kan läggas under sängen eller hängas på ljusa väggar om den har en struktur värd att visa upp. Färgen är den trendigaste på 2019 års listor.

Grå

 Gråfärgade mattor är utan tvekan bäst. Det är något med grå mattor, eller så kanske det är något med färgen, som är så neutral i sin natur att det kompletterar allt annat i rummet.

Beige

När vi säger att ljusa mattor inte ligger i modet, har vi inte tagit bort precis alla ljusa färger. Om beige är en ljus färg eller ej kan man diskutera. Om en beige matta däremot skulle se snyggt ut i sovrummet, det är ingen diskussion alls. Den ser perfekt ut i sovrum.

Sovrum som har ljust färgade möbler eller ett hörn med små bladväxter är det perfekta rummet för beige mattor. Mattorna kompletterar den miljön otroligt bra. Beige mattor har varit trendiga länge, men de ersatta av grå mattor i år.

Beige har alltid varit ett toppval för mattor, men i år ändrades det. 2019 års trender har gjort att grå mattor har tagit över och blivit de mest använda mattorna, och vi tycker absolut att de förtjänar det.

About Dwight V. Bartholomew

View all posts by Dwight V. Bartholomew →