4 yksinkertaista askelta kokolattiamaton valintaan

Matto tuo taloosi nykyaikaista henkeä. Tänä päivänä markkinoilla on suuri kysyntä luonnolliselle kuitulookille ja tekstuurille. Eräs asiakkaistamme osti hiljattain harmaa puuvillamatto eikä koskaan ole ollut onnellisempi ostoksensa kanssa. Tämä näkyi tietenkin erittäin anteliaassa arviossa! Olemme yksi verkon suurimmista mattokaupoista ja koemme velvollisuudeksemme auttaa asiakkaitamme valitsemaan parhaan mahdollisen maton kotiinsa. Luonnonkuidut, kuten puuvilla ja synteettiset kuidut, tarjoavat kodillesi maalaismaisen, rennon ja lämminhenkisen tunnelman. Et tietenkään halua kotiisi tummaa ja tylsän näköistä mattoa, joihin törmää lähinnä toimistotiloissa. Kotisi mattojen on puhuttava eri kieltä ja istuttava yhteen mukavan tunnelman kanssa.

Harmaa puuvillamatto tarjoaa klassisen lookin seinästä seinään. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan täydellinen matto kotiisi!

Mitä tulee kuvioihin, voit luottaa siihen, että matoissasi on kaikkein ihastuttavimmat raidat, ruudut ja eläinkuosit. Nämä kuviot, strategisesta valittuna ja pohdittuna, voivat piristää tilaasi kummasti ja saada portaikkosi näyttämään upeilta – olohuonetta unohtamatta!

  1. Mitä väriä etsit?

Shoppaillessasi mattoja verkossa mieleesi juolahtaa monenlaisia kysymyksiä. Voi olla järkevää koota eräänlainen lista matoista, jotka sopivat sisustukseesi. Helpottaaksesi valintaa aloita poistamalla värit, joita et halua sisustukseesi. Pyydä mattomyyjältä värinäytteitä.

Jos olet aikeissasi tuoda tilaa lisää valoa, työskentele vaaleiden ja mantelisten sävyjen kanssa. Poista tummat sävyt, jos ne eivät istu kotiisi ja jotka pikemminkin sopivat toimistotiloihin tietynlaisten valojen alle. Kodin kannalta pehmeämmät sävyt, kuten harmaa puuvillamatto, ovat ihanteellinen ratkaisu.

  1. Kun olet päättänyt värin, on aika pohtia sävyä

Oletko päättänyt hankkia harmaa puuvillamatto? Siinä tapauksessa on aika valita neutraalimmat harmaat sävyt. Tämä on usein sekoitus kahta väriä tai tarkemmin sanottuna kahta erilaista alasävyä. Vaikka sinun on oltava viisas valitessasi neutraalia väriä, on tärkeää myös osata kohdistaa samainen väri ympäristöösi oikein. Sisustuksessa tulisikin olla jonkinlainen elementti, joka on väritykseltään sama – seinäkoriste, kuvakehys, tyyny tai jotakin muuta. Näin sisustuksesi saa upean neutraalin sävyn! Matto yksinään ei voi tarjota tätä ja onkin tärkeää sulauttaa eri elementit toisiinsa yhtenäisen sisustuksen takaamiseksi.

  1. Kontrasti – mainio homma

Sävyt on valittu. Koetko olevasi valmis? Woho! Seuraava vaihe odottaa vielä – nimittäin harmaa puuvillamatto on saatava istumaan seiniesi väriin. Jos seinäsi ovat beiget, olisi ihanteellista, jos sisustuksesi kattaisi toisenkin beigen sävyn. Ei ole järkevää hankkia sävyä, joka poikkeaa seinistä liikaa. Muuten sisustuksesi tulee näyttämään aivan liian sotkuiselta.

Yksi yleisimmistä virheistä, jonka ostajat tekevät, on lämpimämpään sävyyn taipuminen sen lohdullisuuden tähden. Lämpimämmät sävyt voivat kuitenkin ottaa sisustuksesta vallan, erityisesti jos seiniäsi koristaa vaaleampi sävy. Näin ollen myös portaikkosi saattaa erottua sisustuksestasi, jos valitset kaupassa beigevaaleanpunaisen vain sen lohdullisen ulkonäön tähden.

  1. Mattonäytteet

Pyydä myyjältä mattonäytteitä. Ilman näytteitä on vaikeaa arvioida, kuinka matto todellisuudessa näyttää tilassasi. Testaaminen on aina arvailua parempaa!

Kuten mainittua, harmaa on yksi monipuolisimmista väreistä ja harmaa puuvillamatto istuu tilaan kuin tilaan seinien väristä huolimatta. Harmaa on värinä neutraali ja sävyltään vaalea.

About Dwight V. Bartholomew

View all posts by Dwight V. Bartholomew →