Trendy Måder at Style dine Persiske Tæpper

Hvis du nogensinde støder på et Persisk tæppe i vintage stil, når du rydder op på loftet, som din bedstemor måske har opbevaret dér, bør du føle dig privilegeret over at finde disse skønheder. Hvis du dog er betaget af skønheden og håndværket af disse vintage-style tæpper, men ikke ved, hvordan du skal inkludere dem i dit moderne hjem, så frygt ej; det er let. 

Persiske tæpper er måske gamle, men de er tidløse. Hvad end din indretningsstil er, kan du let skabe noget elegance og klasse i dit hjem med disse vintage touches. Du kan style persiske tæpper på adskillige måder for at forbedre udseendet af dit smukke hjem. 

Prøv Lagdelingsteknikken

Hvis du har Persiske tæpper i vintage stil, kan du prøve nogle lagdelingsmetoder. Du har brug for to tæpper i forskellige styles, men af samme form, men den ene skal være en smule større end den anden. Du kan bruge de indviklede mønstre og farver på dit persiske tæppe sammen med dit almindelige tæppe for at designe dit smukke hjem ved ganske enkelt at lægge det mindste tæppe ovenpå dit største. 

Leg med Patchwork

Du kan lege med de forskellige symmetriske og asymmetriske mønstre på Persiske tæpper i dit hjem. Du kan købe 2-3 forskellige styles af persiske tæpper på markedet og prøve at sætte forskellige mønstre sammen. Hvis du har en lang gang, kan du bruge tre forskellige mønstrede tæpper for at dekorere dine gange og forbedre auraen. Persiske tæpper har så mange delikate og trendy mønstre, at du ikke vil være i stand til blot at vælge ét. 

Tallerken med Mønstre

Hvis du har klinkegulv i din stue eller soveværelse, kan du bruge det Persiske tæppe mønster for at implementere en camouflagestrategi. Du kan bruge den samme farve på tæppet for at dekorere dine gulve som farven på dine klinker. Dette er en fremragende måde at skabe et boho look i indretningen. Du kan prøve den samme farvetone for at forbedre skønheden af din stue eller soveværelse på en stilfuld måde. Med den persiske charme har du så mange muligheder for at lege med mønstre og teksturer. 

Brug Kontraster

Hvis du er en modig person, og ønsker, at dit hjem skal reflektere din modige personlighed, kan du prøve interessante farvekombinationer. Du kan bruge livlige persiske tæpper i dit hvide soveværelse, eller du kan bruge tæpper i lyse farver i din livligt farvede stue. Derudover, hvis du har en dristig natur, kan du bruge frække kontrasterende farver og let tilføje et nyt touch til dit hjem.  

Gå med den Blå

Hvis du tjekker det persiske tæppemarked, vil du se adskillige røde toner tilgængelige. Så du kan undgå de monotone røde toner ved at købe blå persiske tæpper, da markedet af blå persiske tæpper også boomer i dag. Så hvis du ikke ønsker at holde dig til de traditionelle persiske tæpper, kan du helt sikkert gå med den blå. 

Placer et Andet Sted

Folk bruger primært persiske tæpper i deres soveværelser eller stuer for at tilføje noget klasse til deres indretning. Der er dog ingen, der siger, at du skal bruge dine persiske tæpper inde i hjemmet. Du kan placere dine fantastiske persiske tæpper i din baghave, terrasse eller udendørs siddeområde. Du kan lægge persiske tæpper i nogle utraditionelle steder i dit hjem og give dit persiske tæppe i gammel stil et nyt trendy spin. 

Du kan let opløfte udseendet af dit hjem med traditionelle tæpper i vintagestil. Så tøv ikke med at inkludere persiske tæpper i dit moderne hjem. Vær dristig og inkluder den persiske perfektion i dit hjem. 

About Dwight V. Bartholomew

View all posts by Dwight V. Bartholomew →